Tudnivalók a regisztrációról, az épületbe való belépésről

Kedves Látogatónk!

A vezetett, félóránként induló épületbejárásainkon való részvétel feltétele az, hogy Ön részvételi igényét a wRiQdgr5khYEja29ucmVnaXN6dHJhY2lvQG5nbS5nb3YuaHU= e-mail címen írásban jelezze.
Tájékoztatjuk, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium középület jellegéből fakadóan, biztonsági okokból kötelező a belépéshez az adatainak előzetes megadása.

A regisztrációhoz kérjük,  küldje el az alábbi adatait a VjAWJuEBPtvUb25Ta29ucmVnaXN6dHJhY2lvQG5nbS5nb3YuaHU=  e-mail címre:

Teljes név: a személyi igazolványban szereplő vezeték- és utóneve.
E-mail cím
: a látogató által megadott, létező e-mail cím. Egy e-mail címhez maximum 4 regisztráció kapcsolódhat. Ebben az esetben az összes regisztráló személy adatait külön kérjük megadni.
Mobiltelefonszám: a látogató által megadott, létező mobiltelefonszám.
Személyi Igazolvány száma: a beléptetéshez szükséges a személyi igazolvány számának megadása.
A fenti adataikkal regisztrált látogatókat tudjuk fogadni a válasz e-mailben megadott időpontban induló épületbejárásra.

A vezetett túrák 2016. szeptember 17-18-án (szombaton és vasárnap) 10:00-tól 16:00-ig, félóránként indulnak kis létszámú csoportokban. A túra időtartama kb. 1 óra. Az utolsó túra 15:30-kor indul. Kérjük, az e-mailben visszaigazolt időpontja előtt legalább 10 perccel érkezzen a helyszínre, hogy a beléptetést, valamint a biztonsági ellenőrzést el tudjuk végezni. Előfordulhat, hogy az Ön által kért időpontra már nem tudunk helyet biztosítani, ez esetben igyekszünk egy következő időpontot felajánlani a látogatásra, ezt e-mailben jelezzünk Önnek.   A belépéshez kérjük, hozza magával személyi igazolványát.

Tájékoztatjuk, hogy a túra útvonala lépcsőkön, folyosókon zajlik. Javasoljuk kényelmes lábbeli viselését.

Az épületbe folyadékot, élelmiszert behozni tilos!

Lehetőség van az épület akadálymentesített bejárására is mozgásukban korlátozott látogatóinknak, ezt az igényt azonban a regisztráció alkalmával kérjük, előzetesen írásban jelezzék.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a látogatókat az általuk regisztrált név és e-mail-cím segítségével azonosítjuk, így az időközbeni esetleges időpontváltozásokról értesítést küldeni csak érvényes adatok és elérhetőségek alapján tudunk. A hibásan megadott elérhetőségekből eredő, esetleges értesítések, visszajelzések meghiúsulásáért felelősséget nem vállalunk.

  • Csoportok tervezett létszáma: maximum 25 fő
  • Regisztrálás:OwoIks4izOYa29ucmVnaXN6dHJhY2lvQG5nbS5nb3YuaHU=
  • A csoportok indulása: 10.00; 10.30; 11.00; 11.30; 12.00; 12.30; 13.00; 13.30; 14.00; 14.30; 15.00; 15.30.
  • A túra időigénye: kb. 1 óra
  • az épületbejárás útvonala: Dorottya utcai bejárat (Dorottya utca-Wekerle Sándor utca sarok)–díszlépcső–miniszteri folyosó–tárgyalóterem–közigazgatási  államtitkári iroda–miniszteri dolozószoba–Kossuth szobor–Páternoszter–Szépirodalmi könyvtár–Tükörfolyosó–Pénztárterem–az épület elhagyása a Pénztárteremből a Dorottya utca felé