Kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbi tudnivalókat a regisztrációról, valamint az épületbe való belépésről!

JELENLEG NINCS REGISZTRÁCIÓS IDŐSZAK!!!

Kedves Látogatónk!

A vezetett, félóránként induló épületbejárásainkon való részvétel feltétele az, hogy Ön részvételi igényét a QBZdQ8mcNQQEOGa29ucmVnaXN6dHJhY2lvQG5nbS5nb3YuaHU= e-mail címen írásban jelezze.

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium kormányzati épület, ezért biztonsági okokból a belépéshez kötelező a személyes adatainak előzetes megadása.

A regisztrációhoz kérjük, küldje el az alábbi adatait a FoIFcftw5TjcMMa29ucmVnaXN6dHJhY2lvQG5nbS5nb3YuaHU=  e-mail címre:

  • Teljes név: a személyi igazolványban szereplő vezeték- és utónév
  • Személyi igazolvány száma: a beléptetéshez szükséges a személyi igazolvány számának megadása
  • E-mail cím: a látogató által megadott, létező e-mail cím
  • Mobiltelefonszám: a látogató által megadott, létező mobiltelefonszám

Kizárólag a fenti adataikkal regisztrált látogatókat tudjuk csak fogadni a válasz e-mailben megadott időpontban induló épületbejárásra!

A vezetett túrák 2017. szeptember 16-17-én (szombaton és vasárnap) 10:00-tól 15:30-ig, félóránként indulnak kis létszámú csoportokban. A túra időtartama kb. 1 óra. Az utolsó túra 15:30-kor indul. Kérjük, az e-mailben visszaigazolt időpontja előtt legalább 10 perccel korábban érkezzen a helyszínre, hogy a beléptetést, valamint a biztonsági ellenőrzést el tudjuk végezni. Előfordulhat, hogy az Ön által kért időpontra már nem tudunk helyet biztosítani, ez esetben igyekszünk egy következő időpontot felajánlani a látogatásra, ezt e-mailben jelezzünk Önnek. A belépéshez kérjük, hozza magával személyi igazolványát!

Tájékoztatjuk, hogy a túra útvonala lépcsőkön, folyosókon zajlik. Javasoljuk kényelmes lábbeli viselését.

Az épületbe folyadékot, élelmiszert behozni tilos! A belépéskor minden látogatónak biztonsági átvilágításon kell átesnie!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a látogatókat az általuk regisztrált név és e-mail-cím segítségével azonosítjuk, így az időközbeni esetleges időpontváltozásokról értesítést küldeni csak érvényes adatok és elérhetőségek alapján tudunk. A hibásan megadott elérhetőségekből eredő, esetleges értesítések, visszajelzések meghiúsulásáért felelősséget nem vállalunk.

  • Csoportok tervezett létszáma: maximum 20 fő
  • Regisztrálás: OATdXqzagCoOHd5mDx2Wa29ucmVnaXN6dHJhY2lvQG5nbS5nb3YuaHU=
  • Csoportok indulása: 10.00; 10.30; 11.00; 11.30; 12.00; 12.30; 13.00; 13.30; 14.00; 14.30; 15.00; 15.30
  • A túra időigénye: kb. 1 óra
  • Az épületbejárás útvonala: Dorottya utcai előcsarnok (érkezés) – Dorottya utcai szárny, lépcsősor – közigazgatási államtitkári dolgozószoba és tárgyaló – miniszteri folyosó – miniszteri tárgyaló – miniszteri előtér (Kossuth szobor) – miniszteri dolgozószoba – páternoszter – József nádor téri lépcsősor (pénzügyminisztériumi emléktábla) – József nádor téri előcsarnok – trezorok – Pénztárterem – Dorottya utcai előcsarnok (távozás)