Kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbi tudnivalókat a regisztrációról, valamint az épületbe való belépésről!

A 2018-as Kulturális Örökség Napjai Pénzügyminisztérium látogatásra a regisztráció LEZÁRULT!

Kedves Látogatónk!

A vezetett, félóránként induló épületbejárásainkon való részvétel feltétele, hogy részvételi igényét a ozrgJkVpxrHJmhnDSI72MDQdMha29ucmVnaXN6dHJhY2lvQHBtLmdvdi5odQ== e-mail címen írásban jelezze.

Tájékoztatjuk, hogy a Pénzügyminisztérium kormányzati épület, ezért biztonsági okokból a belépéshez kötelező a személyes adatainak előzetes megadása.

A regisztrációhoz kérjük, küldje el az alábbi adatait a vZakCQoDVcdK8MMYyMc50a29ucmVnaXN6dHJhY2lvQHBtLmdvdi5odQ== e-mail címre:

  • *Teljes név: a személyi igazolványban szereplő vezeték- és utónév
  • *Személyi igazolvány száma: a beléptetéshez szükséges a személyi igazolvány számának megadása
  • E-mail cím: a látogató által megadott, létező e-mail cím (időpont visszaigazolásához)
  • Mobiltelefonszám: a látogató által megadott, létező mobiltelefonszám (az esetleges változásról való gyors értesítéshez)

*Kizárólag a fenti adataikkal regisztrált látogatókat tudjuk csak fogadni a válasz e-mailben megadott időpontban induló épületbejárásra!

A vezetett túrák 2018. szeptember 15-16-án (szombaton és vasárnap) 10:00-tól 15:30-ig félóránként indulnak kis létszámú (max. 20 fős) csoportokban. A túra időtartama kb. 1 óra. Az utolsó túra 15:30-kor indul. Kérjük, az e-mailben visszaigazolt időpontja előtt legalább 10 perccel korábban érkezzen a helyszínre, hogy a beléptetést, valamint a biztonsági ellenőrzést el tudjuk végezni. Előfordulhat, hogy az Ön által kért időpontra már nem tudunk helyet biztosítani, ez esetben igyekszünk egy következő időpontot felajánlani a látogatásra, ezt e-mailben vagy telefonon jelezzünk. A belépéshez feltétlenül hozza magával személyi igazolványát!

Tájékoztatjuk, hogy a túra útvonala lépcsőkön, folyosókon zajlik. Éppen ezért javasoljuk kényelmes lábbeli viselését.

Az épületbe folyadékot, élelmiszert behozni tilos! A belépéskor minden látogatónak biztonsági átvilágításon kell átesnie!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a látogatókat az általuk regisztrált név és személyi igazolványszám segítségével azonosítjuk, így az időközbeni esetleges időpontváltozásokról értesítést küldeni csak érvényes adatok és elérhetőségek alapján tudunk. A hibásan megadott elérhetőségekből eredő, esetleges értesítések, visszajelzések meghiúsulásáért felelősséget nem vállalunk!

  • Csoportok tervezett létszáma: maximum 20 fő
  • Regisztrálás: FUIbcIOxwfelupoMV3DRja29ucmVnaXN6dHJhY2lvQHBtLmdvdi5odQ==
  • Csoportok indulása: 10.00; 10.30; 11.00; 11.30; 12.00; 12.30; 13.00; 13.30; 14.00; 14.30; 15.00; 15.30
  • A túra időigénye: kb. 1 óra
  • Angol nyelvű csoportvezetésre is lehetőséget biztosítunk min. 10 fő esetén szeptember 16-án (11:30 órától) / Guided tour in English for min. 10 persons is also available on 16 September (11:30 a.m.)
  • Az épületbejárás útvonala: Dorottya utcai előcsarnok (érkezés) – Dorottya utcai szárny, lépcsősor – közigazgatási államtitkári dolgozószoba és tárgyaló – miniszteri folyosó – miniszteri tárgyaló – miniszteri előtér (Kossuth szobor) – miniszteri dolgozószoba – páternoszter – József nádor téri lépcsősor (pénzügyminisztériumi emléktábla) – József nádor téri előcsarnok – trezorok – pénztárterem – Dorottya utcai előcsarnok (távozás)