Regisztráció

Kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbi tudnivalókat a regisztrációról, valamint az épületbe való belépésről!

A 2018-as Kulturális Örökség Napjai Pénzügyminisztérium látogatásra a regisztráció LEZÁRULT!

Kedves Látogatónk!

A vezetett, félóránként induló épületbejárásainkon való részvétel feltétele, hogy részvételi igényét a rkCxSvmuDIvC8m0O3FZZma29ucmVnaXN6dHJhY2lvQHBtLmdvdi5odQ== e-mail címen írásban jelezze.

Tájékoztatjuk, hogy a Pénzügyminisztérium kormányzati épület, ezért biztonsági okokból a belépéshez kötelező a személyes adatainak előzetes megadása.

A regisztrációhoz kérjük, küldje el az alábbi adatait a vPIriY912OcmNYYma29ucmVnaXN6dHJhY2lvQHBtLmdvdi5odQ== e-mail címre:

*Kizárólag a fenti adataikkal regisztrált látogatókat tudjuk csak fogadni a válasz e-mailben megadott időpontban induló épületbejárásra!

A vezetett túrák 2018. szeptember 15-16-án (szombaton és vasárnap) 10:00-tól 15:30-ig félóránként indulnak kis létszámú (max. 20 fős) csoportokban. A túra időtartama kb. 1 óra. Az utolsó túra 15:30-kor indul. Kérjük, az e-mailben visszaigazolt időpontja előtt legalább 10 perccel korábban érkezzen a helyszínre, hogy a beléptetést, valamint a biztonsági ellenőrzést el tudjuk végezni. Előfordulhat, hogy az Ön által kért időpontra már nem tudunk helyet biztosítani, ez esetben igyekszünk egy következő időpontot felajánlani a látogatásra, ezt e-mailben vagy telefonon jelezzünk. A belépéshez feltétlenül hozza magával személyi igazolványát!

Tájékoztatjuk, hogy a túra útvonala lépcsőkön, folyosókon zajlik. Éppen ezért javasoljuk kényelmes lábbeli viselését.

Az épületbe folyadékot, élelmiszert behozni tilos! A belépéskor minden látogatónak biztonsági átvilágításon kell átesnie!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a látogatókat az általuk regisztrált név és személyi igazolványszám segítségével azonosítjuk, így az időközbeni esetleges időpontváltozásokról értesítést küldeni csak érvényes adatok és elérhetőségek alapján tudunk. A hibásan megadott elérhetőségekből eredő, esetleges értesítések, visszajelzések meghiúsulásáért felelősséget nem vállalunk!

Menü

Főoldal

Navigáció