Regisztráció

Kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbi tudnivalókat a regisztrációról, valamint az épületbe való belépésről!

JELENLEG NINCS REGISZTRÁCIÓS IDŐSZAK!!!

Kedves Látogatónk!

A vezetett, félóránként induló épületbejárásainkon való részvétel feltétele az, hogy Ön részvételi igényét a mWTqIhLii4m1mja29ucmVnaXN6dHJhY2lvQG5nbS5nb3YuaHU= e-mail címen írásban jelezze.

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium kormányzati épület, ezért biztonsági okokból a belépéshez kötelező a személyes adatainak előzetes megadása.

A regisztrációhoz kérjük, küldje el az alábbi adatait a SfzMRSgVkIXeWl4jNxEa29ucmVnaXN6dHJhY2lvQG5nbS5nb3YuaHU=  e-mail címre:

Kizárólag a fenti adataikkal regisztrált látogatókat tudjuk csak fogadni a válasz e-mailben megadott időpontban induló épületbejárásra!

A vezetett túrák 2017. szeptember 16-17-én (szombaton és vasárnap) 10:00-tól 15:30-ig, félóránként indulnak kis létszámú csoportokban. A túra időtartama kb. 1 óra. Az utolsó túra 15:30-kor indul. Kérjük, az e-mailben visszaigazolt időpontja előtt legalább 10 perccel korábban érkezzen a helyszínre, hogy a beléptetést, valamint a biztonsági ellenőrzést el tudjuk végezni. Előfordulhat, hogy az Ön által kért időpontra már nem tudunk helyet biztosítani, ez esetben igyekszünk egy következő időpontot felajánlani a látogatásra, ezt e-mailben jelezzünk Önnek. A belépéshez kérjük, hozza magával személyi igazolványát!

Tájékoztatjuk, hogy a túra útvonala lépcsőkön, folyosókon zajlik. Javasoljuk kényelmes lábbeli viselését.

Az épületbe folyadékot, élelmiszert behozni tilos! A belépéskor minden látogatónak biztonsági átvilágításon kell átesnie!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a látogatókat az általuk regisztrált név és e-mail-cím segítségével azonosítjuk, így az időközbeni esetleges időpontváltozásokról értesítést küldeni csak érvényes adatok és elérhetőségek alapján tudunk. A hibásan megadott elérhetőségekből eredő, esetleges értesítések, visszajelzések meghiúsulásáért felelősséget nem vállalunk.

Menü

Főoldal

Navigáció