Regisztráció

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi tudnivalókat a regisztrációról, valamint az épületbe való belépésről!

Kedves Látogatónk!

A Pénzügyminisztérium (1051 Budapest, József nádor tér 2-4.) Kulturális Örökség Napjaihoz kapcsolódó idei (szeptember 21-22.) épületlátogatási regisztrációját lezártuk.

Sajnálattal értesítjük, hogy így látogatási igényét – a megtelt csoportférőhelyek okán – fogadni már nem tudjuk.

Archív információtartalom:

A vezetett, félóránként induló épületbejárásainkon való részvétel feltétele, hogy részvételi szándékát a xXcasaAmYBKv90OQDyNZJYa29ucmVnaXN6dHJhY2lvQHBtLmdvdi5odQ== e-mail címen írásban jelezze.

Tájékoztatjuk, hogy a Pénzügyminisztérium kormányzati épület, ezért biztonsági okokból a belépéshez kötelező a személyes adatainak előzetes megadása.

A regisztrációhoz kérjük, küldje el az alábbi adatokat a VyDBfkFthDFWoPwJf9Mmj2Vz0jTa29ucmVnaXN6dHJhY2lvQHBtLmdvdi5odQ== e-mail címre:

*Kizárólag a fenti adataikkal regisztrált látogatókat tudjuk csak fogadni a válasz e-mailben megadott időpontban induló épületbejárásra!

Az adatkezelés a hatályos GDPR szabályok szerint történik. Az adatkezelésre vonatkozó Tájékoztató ITT elérhető.

A vezetett túrák 2019. szeptember 21-22-én (szombaton és vasárnap) 10:00-tól 15:30-ig félóránként indulnak kis létszámú (max. 20 fős) csoportokban. Ennek időtartama kb. 1 óra. Az utolsó csoport 15:30-kor indul.

Kérjük, az e-mailben visszaigazolt időpontja előtt legalább 10 perccel korábban érkezzen a helyszínre, hogy a beléptetést, valamint a biztonsági ellenőrzést el tudjuk végezni. (Előfordulhat, hogy az Ön által kért időpontra már nem tudunk helyet biztosítani, ez esetben igyekszünk egy következő időpontot felajánlani a látogatásra, ezt e-mailben vagy telefonon jelezzünk.) A belépéshez feltétlenül hozza magával a regisztráció során használt személyi okmányát (személyi igazolvány vagy útlevél)!

Tájékoztatjuk, hogy a túra útvonala lépcsőkön és folyosókon zajlik. Éppen ezért javasoljuk kényelmes lábbeli viselését.

Az épületbe folyadékot, élelmiszert behozni tilos! A belépéskor minden látogatónak biztonsági átvilágításon kell átesnie!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a látogatókat a regisztráció során általuk megadott, személyi okmányban (személyi igazolvány vagy útlevél) szereplő név és születési dátum segítségével azonosítjuk, így az időközbeni esetleges időpontváltozásokról értesítést küldeni csak érvényes adatok és elérhetőségek alapján tudunk. A hibásan megadott személyes adatokból vagy elérhetőségekből eredő értesítések, visszajelzések meghiúsulásáért felelősséget nem vállalunk!

Menü

Főoldal

Navigáció